Mostrar Mensajes

Esta sección te permite ver todos los posts escritos por este usuario. Ten en cuenta que sólo puedes ver los posts escritos en zonas a las que tienes acceso en este momento.


Mensajes - marenyà

Páginas: [1] 2 3 ... 28
1
Villarreal B y cantera / Re: ¿Cómo véis a Marquitos?
« en: 01 de Noviembre de 2010, 12:30:46 pm »
Jo el veig molt fluixet. Crec que hauria d'anar a la banqueta.

2
Villarreal CF / Re: El Villarreal recibirá 440.000 euros de la Diputación
« en: 26 de Octubre de 2010, 22:47:41 pm »
Home, si veritablement és per a que se destine al futbol base tampoc és que siga una quantitat insultant. Fomentar i cuidar l´esport en els xiquets és una tasca molt profitosa.
El futbol base de Vila-real és l'Esportiu Vila-real. El Villarreal és una empresa privada.

3
Villarreal CF / Re: ¿Gonzalo o Mussachio?
« en: 26 de Octubre de 2010, 22:45:19 pm »
La resposta està clara: Gonzalo i Massachio. Els necessitarem als dos al llarg de la temporada i tindran el seu moment. Per què quedar-se amb un si tenim als dos? Tenim 3 grans centrals i espere que Català complisca quan li toque jugar.

4
Villarreal CF / Re: El Villarreal recibirá 440.000 euros de la Diputación
« en: 26 de Octubre de 2010, 15:06:31 pm »
És una barbaritat que amb els problemes socials que hi han un equip de futbol reba eixa quantitat de diners. Em pareix molt poc justificable.

5
Villarreal CF / Re: Villarreal CF - Atlético de Madrid
« en: 24 de Octubre de 2010, 23:40:39 pm »
El millor partit des de fa any i mig. Una implicació espectacular de tot l'equip i una solidesa que ens portarà molt lluny.

6
Villarreal B y cantera / Re: ¿Cómo veis al Villarreal B hasta ahora?
« en: 11 de Octubre de 2010, 15:17:23 pm »
Jo pense que tenim bons jugadors en la part de davant i l'equip té una fragilitat defensiva massa gran. Espere que amb Truyols millore la defensa. Crec que l'entrenador ha de provar moltes més variants,com per exemple jugar amb dos puntes. Respecte a l'any passat se nota a faltar molt la distribució de Matilla al mig del camp, però això no és fàcil de trobar en la segona divisió.

7
Villarreal CF / Re: 20.425
« en: 11 de Octubre de 2010, 15:12:04 pm »
El número de socis que té actualment el Villarreal és totalment irreal. Si demà regalen el canal +,tota Espanya estaria abonada i personalment crec que el que fa el Vila-real és molt arriscat,perquè existim 12000 o 13000 persones que paguem la quota completa i molt d'aquest número de gent pot pensar a l'hora de renovar l'any vinent: m'espere a les rebaixes. Perquè a mi hi ha gent que ja m'ha dit que me podia aconseguir un carnet a meitat de preu i jo sóc dels que me trauré el carnet l'any vinent al preu que toca,però és un greuge comparatiu molt greu que gent pagant 200 euros menys que jo tinga els mateixos drets que tinc jo.
Si el Villarreal volia fer massa social ens podria regalar 10 o 12 entrades als socis que paguem religiosament quan ho demanarem i així podríem convidar a amics o familiars. Pense que primer s'ha de pensar en la gent de casa i després en la de fora.
I açò no ho veig comparable amb l'assumpte dels aturats. En eixa situació si va actuar molt bé la directiva,però ara em pareix que no,perquè molta de la gent a la que li han donat el carnet o l'han comprat a preu molt reduït no els importa el Vila-real i molts tenen recursos suficients per a pagar-se un carnet. Per a mi un suspens molt gran per a la directiva en aquest cas dels carnets semiregalats.

8
Villarreal CF / Re: Villarreal-Deportivo
« en: 23 de Septiembre de 2010, 22:51:37 pm »
L'unic pero als canvis, es que haguera hagut de fer l'ultim canvi en el descompte per a perdre temps.
Totalment d'acord amb tu. Jeferson Montero per Nilmar per a no desestructurar l'equip.

9
Villarreal CF / Re: Villarreal-Deportivo
« en: 23 de Septiembre de 2010, 22:38:08 pm »
A mi m'ha agradat hui l'equip molt més que el dia de l'Espanyol. He vist molt millor a jugadors com Cazorla i Nilmar,que per a mi ha jugat el millor partit des de que està en el Vila-real. Està clar que Borja Valero és una gran incorporació  i també m'ha agradat Senna eixa funció més defensiva i Marchena,que està pujant el seu nivell.
Tampoc entenc el nervisiosme en la grada pel tema dels canvis de Garrido. A vegades si tarda a fer canvis,però hui era molt difícil tocar l'equip i millorar-lo perquè el partit funcionava bé.

10
Villarreal CF / Re: Garrido
« en: 20 de Septiembre de 2010, 21:20:31 pm »
Avore si anem millorant poc a poc.
En els canvis no encertats et refereixes algún en concret o en general?
L'eixida de Català al mig del camp? Supose que també haurà jugat en el B en eixa posició. Encara que el mes adecuat haguera sigut Cani.

En el tema dels canvis em referisc a que l'equip en la segona part no tenia la pilota i Cani haguera pogut ser una bona opció. Crec que va tardar massa a fer canvis quan l'equip ho necessitava.
Ahir també vaig vore a l'equip poc concentrat quan ens remataven jugades a pilota parada i crec que Garrido haurà de treballar molt això aquesta setmana.

11
Villarreal CF / Garrido
« en: 20 de Septiembre de 2010, 21:01:31 pm »
El tema està en el carrer. Supose que per la seua personalitat és un home discutit i encara que és un poc prompte per fer una avaluació definitiva obric aquest post per parlar sobre la feina del nostre entrenador.
Jo crec que l'any passat no li podíem demanar gran cosa i va fer un treball més que correcte. Va agafar l'equip prou lluny d'Europa i quasi ens classifiquem directament per a l'Europa League. Al principi li va costar i no tenia clar si apostar pels jugadors del B o per la vella guàrdia,però al final el seu rendiment va ser bo i va fer que milloraren molt el rendiment jugadors com Ibagaza o Gonzalo.
Aquesta temporada ha fet la pretemporada amb l'equip i ha participat activament en la confecció del planter. Jo no discutisc cap de les alineacions que ha fet. De fet,a mi em pareix bé l'equip que va traure en Zagreb i jo haguera alineat a Juan Carlos també. Pel que fa als canvis em pareixen molt correctes,excepte ahir. He de destacar que el dia de l'Espanyol va aprofitar que teníem en el marcador a favor i va mantindre a Nilmar en el camp,que estava jugant horrible. Eixe dia Nilmar va acabar marcant un gol,va recuperar confiança i ahir va marcar dos gols en València. Crec que això li ho hem d'anotar com a punt positiu a Garrido,que em pareix un entrenador molt capacitat des del punt de vista tàctic.
En el punt negatiu de Garrido em pareix que no està sabent imprimir a l'equip el seu caràcter. L'equip no ix amb la intensitat que se li suposa a un equip de Garrido. En Anoeta i en Zagreb li va faltar una marxa a l'equip. No vam anar a disputar cada pilota dividida com si fóra la pilota final del partit i jo crec que imprimir aquest caràcter és la millor tasca que podria fer Garrido pel Vila-real. Jo pense que de que sàpiga imposar el seu caràcter dependrà si triomfa o no en el Vila-real.
També he de dir que pense que els partits els guanyen i els perden els jugadors i com deia Pellegrini falta millorar el rendiment individual d'alguns jugadors,sobre tot el de Cazorla,que és una de les nostres claus.

12
Villarreal CF / Re: Llevant UE - Villarreal CF
« en: 19 de Septiembre de 2010, 21:13:44 pm »
El partit de hui ha sigut molt roin,però s'havia de guanyar i s'ha guanyat. L'any passat,en Xeres i contra un equip de característiques paregudes al Llevant vam perdre. S'ha de destacar la pegada d'aquest equip. Marca més gols que futbol genera. Està clar que el joc de l'equip ha de millorar,que com defensem així els córners rebrem molts gols i que el nivell general de molts jugadors clau ha de pujar. No veig a Cazorla al seu nivell encara i crec que Borja Valero apareix massa vegades pel mateix lloc que Bruno i Senna. Crec que ens falta un poc més d'intensitat en els partits.
Voldria saber també que ha passat amb Gonzalo.

13
Historia / Re: El público del madrigal... y yo me pregunto...
« en: 17 de Septiembre de 2010, 19:35:42 pm »
En les pitjors èpoques que jo he conegut,a principis dels 80,erem pocs més de 1000,però cap a finals dels 80 i en 2a B les entrades eren de 2500 persones o 3000. També he de dir que a principis dels 80,una vegada que l'equip estava a punt de baixar a preferent se van posar en el camp unes 5000 persones animant a l'equip.
De totes maneres crec que no té massa sentit comparar-nos amb el Castelló. Crec que alguns usuaris li doneu més importància de la que té aquest equip en la nostra història. Els partits directes contra ells no han sigut massa.

14
Villarreal CF / Re: ¿Un nuevo grupo?
« en: 14 de Septiembre de 2010, 14:29:52 pm »
El club nunca ha facilitado las cosas a la gente que quiere animar. ¿Por qué? no lo se

Recupere esta frase de fa uns dies, me pareix encertadíssima.
Està clar que hem destar agraïts a Roig per tot el què ha fet, però també se'l podrà criticar si no fa algo bé,no?
Doncs este és un bon motiu, no entenc perquè no donen facilitats a gent que realment vol animar.
A no ser que els que vagen a parlar en el club siguen cabezas rapadas en bates de beisbol.....no ho entenc.

El diumenge el camp donava pna en 3-0 i callats, només en 4-0 i al minut 79 se va fer la ola.I no dic que siguem millor o pitjor afició per animar més o menys, d'això ja s'encarreguen els acomplexats dels veïns,però som un puto cementiri.
I què voleu fer? Alceu a socis dels seus seients de tota la vida i posem a 4 que diuen que volen animar? Té Roig la culpa de que ningú anime en la grada jove? Jo pense que la directiva va impulsar molt al principi les penyes i que mota gent que al principi era de penya només volia un bon lloc a la grada.

15
Villarreal B y cantera / Re: Villarreal B - Las Palmas
« en: 09 de Septiembre de 2010, 18:13:17 pm »

Viernes, 17 de septiembre

21:00 Villarreal 'B'-Las PalmasDificil tindre anar...
Sense tu igual se suspén el partit. A mi m'agrada l'horari i el dia.

Páginas: [1] 2 3 ... 28